Velkommen til Vinci Horses

For os betyder det meget, at hestene har optimale forhold – både til træning og i deres hverdag. Da både Mads og jeg til hverdag arbejder professionelt med heste, kan du som køber af vore heste være sikker på, at de alle har fået den bedste opvækst.

På stedet har vi en dejlig ridebane, velplejede folde med læskure, løsdrift til unghestene, dejlige store bokse til ridehestene samt et ridehus.

På hjemmesiden kan du læse mere om vores avlshopper og afkom samt hvilke heste vi har til salg. Velkommen !

 

Vinci Horses drives af dyrlæge Maja Guldborg og Mads Mejnertsen.

 

Om Maja Guldborg

Er uddannet som dyrlæge i 1996.

Ansat på Fakse dyrehospital frem til 2004, med ortopædi som hovedinteresse og hvor hun sideløbende tog en efteruddannelse i akupunktur og kiropraktik på dyr.


Startede selvstændig praksis i 2004, hvor hun sideløbende med tog en 3-årig master grad i funktionel neurology i USA. Dette danner baggrund for den specialpraksis Maja har i dag, hvor fokus er på lidelser relateret til nervesystemet og bevægeapparatet (hals/ryg). Al efteruddannelse – 8-10 kurser årligt i udlandet – er derfor også rettet mod en større forståelse for hjernens styring af og kontrol med kroppen, så vi mere målrettet kan behandle årsagen og ikke kun symptomerne.

 

Læs mere om Maja og hendes praksis.

 

Om Mads Mejnertsen

Er registreret beslagsmed og deltager på lige fod med driften af Vinci Horses og søger naturligvis for at føl og plage jævnligt bliver beskåret og ridehestene skoet.